Käytössämme on sähköinen kiinteistönhuollon ja työnohjauksen toiminnanohjausjärjestelmä. Tämä mahdollistaa mm. sen, että taloyhtiön hallinto voi omilla tunnuksillaan seurata sekä kaikkia kiinteistöllä suoritettuja toimenpiteitä että kulutuslukemia.

Kalustonamme on useita lumiauroilla ja hiekoittimilla varustettuja huoltoautoja sekä kiinteistötraktoreita. Nämä ovat varustettuja GPS -paikannukseen perustuvalla järjestelmällä, joka valvoo reaaliaikaisesti myös lisälaitteiden kuten hiekoittimen käyttöä. Liikuteltavien painepesuyksiköiden lisäksi käytössämme on kattava valikoima pienkoneita, kuten ajettavia ja työnnettäviä ruohonleikkureita, moottori- ja raivaussahoja, trimmereitä, pensasleikkureita sekä lehtipuhaltimia.

Avainpäivystys - MANSER OY - Kiinteistöhuoltoa ja siivouspalveluja - Lahti & Hollola.

Avain- ja huoltopäivystys

Peruspalveluihimme kuuluu AINA ympärivuorokautinen huoltopäivystys kiireellisiä vika- ja vahinkotilanteita varten vuoden jokaisena päivänä. Mahdolliset ovien avaukset veloitetaan suoraan tilaajalta, ja edellytämme aina henkilöllisyyden todistamista. Lisäksi ovien avaukset suoritetaan VAIN talonkirjaan merkityille henkilöille.

Ulkoalueidenhoito - MANSER OY - Kiinteistöhuoltoa ja siivouspalveluja - Lahti & Hollola.

Kiinteistönhuolto ja ulkoalueiden hoito

Suoritamme kaikkia kiinteistönhuoltoon kuuluvia tehtäviä, kuten korjaus- ja huoltotoimenpiteitä, lumen aurausta ja hiekoitusta, kattolumien tarkkailua ja lumenpudotuksen sekä puomituksen järjestämistä. Kalustomme on myös varustettu GPS -pohjaisella seurantajärjestelmällä, joka laatii automaattisesti ajantasaista auraus- ja hiekoituspäiväkirjaa. Laadukas ja monipuolinen pienkalustomme mahdollistaa niin pienemmät kuin suuremmatkin viheralueiden hoitotoimenpiteet.

Tekninen tila - MANSER OY - Kiinteistöhuoltoa ja siivouspalveluja - Lahti & Hollola.

Teknisten tilojen valvonta ja kulutusseuranta

Valvomme säännöllisesti talotekniikan toimivuutta sekä kiinteistön lämmön, veden ja energian kulutuksia. Mikäli havaitsemme poikkeamia, ryhdymme kiireellisyystason mukaisiin toimenpiteisiin ja informoimme kiinteistön hallintoa. Kaikki suoritetut toimenpiteet merkitään sähköiseen huoltokirjaamme, jota myös isännöitsijät voivat omilla tunnuksillaan seurata.

Kiinteistösiivous

Oma henkilökuntamme suorittaa kaikki kiinteistösiivoukseen liittyvät tehtävät, kuten porrassiivoukset, peruspesut, vahaukset, ikkunapesut jne. Siivouksen laajuudesta sovitaan aina tilaajan kanssa erikseen.

Vesivahinko- tai kosteusepäilyissä voimme suorittaa alustavan tarkastuksen mittaus- ja kuvauslaitteillamme. Mikäli aihetta ilmenee, suorittaa alaan erikoistunut yhteistyökumppanimme A-Kuivaus Oy tarkemman kartoituksen toimenpide ehdotuksineen.